Eindronde interclub kent echte droomstart

De eindrondes van de nationale en intergewestelijke interclub kenden afgelopen weekend een droomstart dankzij het prachtige zomerweer. Terwijl de US Open de grootste tennisaandacht opeist, werd in de vier uithoeken van België gestreden om de promotieplaatsen. Eens te meer waren kwaliteit, spektakel en tennisplezier op het rendez-vous

Marc Duez

BR>In afdeling 3 van de mannen eindigde het Antwerps onderonsje tussen Forest Hills en Brandt in het voordeel van de thuisploeg. De boys uit Wommelgem mogen samen met Lovanium volgend jaar opnieuw hun kans wagen in tweede nationale.

In afdeling 4 hadden de jongens van Forest Hills minder succes. Zij konden op Soetebeek niet het minste punt rapen. Witte Wilg toonde zich daarentegen twee maten te sterk op Garisart Sud-Lux. Met Dieter Leurs, Dave Sels, Sigi Meeuws, Leslie Totté, Mirko Haamel en Kenneth Bastiaens heeft de Schotense tennisclub een stevig ploegje bijeen gesprokkeld en werd al duchtig uitgekeken naar versterking. Dick Norman zou wel eens uit Diest kunnen overwaaien.

In afdeling 5 ging TC Wezel voor eigen publiek onderuit in de dubbels en in afdeling 6 waren er klinkende overwinningen voor Snauwaert Kalmthout, Koninklijke Nova en Heiveld.

Vrouwen

Bij de vrouwen mag in afdeling 4 TC Drie Akers aangevoerd door Ann Devries de champagne bovenhalen. Voor de tweede maal vieren zij hun promotie. In de laagste afdeling wonnen Brandt en Heiveld terwijl De Dageraad en Den Bremt nipt verloren.