Gewonden bij vier ongevallen op E19 richting Antwerpen

Bij vier ongevallen op de E19 tussen Nederland en Antwerpen in de richting Antwerpen zijn maandagmorgen meerdere gewonden gevallen. Eén bestuurder werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Westmalle.

Belga

Het fileleed begon om 6.00 uur met een eerste ongeval in Sint-Job-In-'t Goor. In de files die daarna ontstonden, gebeurden nog drie ongelukken.

In de file na het eerste ongeval in Sint-Job-In-'t Goor, die zich uitstrekte tot in Loenhout, gebeurde even voor 8.00 uur een kop-staartbotsing tussen twee vrachtwagens. Eén bestuurder zat gekneld en werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis in Westmalle. Door dat ongeluk was het filerijden tot in Meer.

Even na 9.00 uur reden in de file twee vrachtwagens op elkaar. Eén bestuurder zat gekneld en werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis van Westmalle. Vervolgens ontstond een file tot aan de Nederlandse grens. Rond het middaguur gebeurde in die file nog een kop-straataanrijding waarbij verschillende mensen verwondingen opliepen.