TV-menu

Heet Ibiza

BR>Ook VT4 heeft z'n eigen docusoap. En aangezien jongeren, seks en drugs het altijd goed doen qua kijkcijfers, gingen Terry Verbiest en z'n ploeg een kijkje nemen op Ibiza. Op het Spaanse party-eiland worden enkele jongeren op de voet gevolgd. Hopelijk is bijgaande foto niet representatief voor de sfeer die VT4 er opsnoof. En nog een geluk dat het team van Paul Jambers zich in Salou ('Hete kussen uit Salou') bevond, anders was het misschien tot knokpartijen gekomen.
'Ibiza', VT4, 21.30 uur

Darko en Vesna


In de zomer van 1994 kunnen de inwoners van Sarajevo zich eindelijk met hun gevluchte families herenigen. Ook Darko en Vesna, een Bosnisch echtpaar dat tijdens de oorlog twee jaar van elkaar gescheiden is geweest, kunnen elkaar eindelijk weer ontmoeten. Emmanuel Jespers maakte een boeiende documentaire over hun hereniging.
'Darko en Vesna: een Bosnisch liefdesverhaal', Ned.1, 22.39 uur

Poedelnaakt


In België is het een onderwerp dat nog altijd op veel schroom en gegniffel kan rekenen, in onze buurlanden staan ze gelukkig al iets verder. Arte brengt vanavond een Duitse reportage van Gerhard Thiel over de geschiedenis van het nudisme. Het ontstaan van het nudisme (eind 19de eeuw) in Frankrijk en Duitsland wordt nader bekeken, alsook de huidige situatie. Regel nu al uw volgende vakantiebestemming.
'Nu et libre', Arte, 20.45 uur