Jaak Cochet alleen leider

Print
OVERPELT - Na de achtste speeldag in de Vetstrofee blijft Jaak Cochet van Olympia Heusden nog alleen leider bij de mannen/gemengd. Hij gaat zijn clubmaat Giuseppe Pastorutti voor met zeven punten. Bij de vrouwen leidt het Molse duo Irma Vernelen en Ismerie Van Grieken voor Beckers-Geysels (Genebos).
BR>Bij PC Pelt waren thuisspelers Petrus Moors en Frans Scheelen de besten met 3+33 voor het gemengde doublet Gobbels-Klos (4+24) en Bert Craeghs-Hendrik Van den Heuvel (4+21) van PC Ittervallei. Verder nog Thijs-Vanderspikken (4+20) van Runkst, Bollen-Savonet (3+35) van Kaz Tienen en Pastorutti-Cochet (3+30) van Olympia. Er kwamen 71 doubletten op het dolomiet.
Bij de vrouwen ging het dagklassement naar het leidende doublet Van Grieken-Vernelen. Zij scoorden 4+38 voor Van Gorp-Van Deuren van Pondersa met 4+23 en Peeters-Rijkx (4+22) van Runkst. Maria Coenen-Margriet Dullers, Godelieve Beckers-Eliza Geysels en Maria Erkens-Bertha Kums klasseerden zich gelijk op rang vier met 3 gewonnen partijen en 17 overpunten. Er speelden 35 doubletten.