Laatste gezondheidsbulletin van Justine Henin-Hardenne

Het gezondheidsbulletin van Justine Henin-Hardenne dat het medische team van 's werelds nummer één in het hospitaal van Bois de l'Abbaye in Seraing dinsdagavond opmaakte, bevestigde dat de tennisster wel degelijk kampt met de virale infectie cytomegalie (CMV).

Belga

In een communiqué van dokter Messens aan het persagentschap Belga woensdag bevestigden de artsen "dat haar huidige toestand van vermoeidheid te wijten is aan een virale infectie van het type cytomegalovirus (CMV). Haar gezondheidstoestand is eerder geruststellend. Deze infectie vereist geen speciale behandeling, behalve twee weken rusten", luidt het in het persbericht. "Een nieuw gezondheidsbulletin zal begin mei worden opgemaakt", besloot dokter Messens. Dan pas is er meer duidelijkheid wanneer Henin-Hardenne haar sportieve activiteiten kan hervatten.

Justine Henin-Hardenne kampt met een algemene vermoeidheid, die haar vorige week tot een forfait dwong in het WTA-toernooi van Charleston. De Naamse keerde daarop terug naar België voor medisch onderzoek.