Michael Jackson voerde slachtoffer meermaals dronken

De Amerikaanse popster Michael Jackson zou de nu veertienjarige jongen, die hem kindermisbruik aanwrijft, volgens een Amerikaanse tv-zender meerdere keren dronken hebben gemaakt tot bewusteloosheid toe.

Belga

ABC berichtte dinsdag dat Wacko Jacko de bewusteloze jongen dan onzedig zou hebben betast, zo zei toch diens jongerere broer. Die broer was op het ogenblik van de feiten negen jaar oud.

ABC zegt exclusief een blik te hebben geworpen in het politiedossier over de "King of the Pop". Daarin staat ook de bevinding van een psycholoog dat de zanger ook de broer in zijn daden zou hebben betrokken. Michael Jackson zou zich eens naakt voor de kinderen hebben vertoond. Een andere keer zou hij hen seksuele handelingen op een mannequinpop hebben gesimuleerd.

De superster moet zich voor het gerecht verantwoorden op betichting van het zeven keer seksueel misbruiken begin vorig jaar van een toen dertienjarige jongen en hem dronken te hebben gemaakt. Voor de rechtbank pleitte Michael Jackson "onschuldig". Na arrestatie in november kwam hij tegen een borgtocht van drie miljoen dollar weer vrij.