Cruise rijmt niet meer op Cruz

Droeve tijden voor liefhebbers van Hollywood-droomhuwelijken: na het paar Ben Affleck - Jennifer Lopez is nu ook de tandem Cruise-Cruz gesplit.

Belga

BR> En Tom en Penelope hadden daarvoor, in tegenstelling tot Ben en JLo ("Gigli"), zelfs geen slechte film nodig.

De blauwe hemel boven het Spaans-Amerikaanse dreamteam heeft drie jaar standgehouden: beiden leerden elkaar kennen op de set van de film "Vanilla Sky". Reeds op de première van die film gingen Tom en Penelope hand in hand op de paparazzi af, dit hoewel Cruise nog maar amper die andere bom, Nicole Kidman, had gedumpt, allicht omdat de Amerikaanse acteur met de staalblauwe ogen zich tijdens het liefdesspel met de Australische aan het credo van Stanley Kubrick -"Eyes Wide Shut"- had gehouden.

Tom en Penelope zijn al sinds januari gesplit, zo verluidt. Beiden blijven, natuurlijk, "goede vrienden". Over de oorzaak van de scheiding der geesten en goddelijke lichamen: geen woord. Mogelijk biedt ook bij dit nieuwe drama filmencyclopedische kennis enig soelaas: "Vanilla Sky" was een remake van de Spaanse film "Abre los Ojos", overigens eveneens met La Cruz. "Abre los Ojos" betekent "Open je ogen", en dat heeft de Spaanse furie mogelijk na drie jaar eens gedaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer