Cambodjaanse man snijdt "op bevel van Satan" zijn eigen penis af

In Cambodja heeft een 32-jarige man "op bevel van de duivel" zijn penis afgesneden. De onfortuinlijke man herstelt momenteel in het ziekenhuis van zijn eigenhandigde operatie en is aan de beterhand. Hij zal zijn tragikomische avontuur aan veel mensen kunnen doorvertellen, behalve zijn eigen nakomelingen.

Belga

De amputatie vond twee weken geleden plaats in de provincie Kandal, 40 kilometer ten westen van de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh. Teang Ny vertelde aan de politie dat hij zijn huis verliet om koffie te gaan drinken, maar op zijn stappen moest terugkeren omdat hij zijn hoed vergeten was.

Voor de deur van zijn huis schrok hij zich een hoedje: vier grote mannen in rode kleren en getooid met tulbanden wachtten hem op. Volgens de 32-jarige "held" stelden de "rode duivels" zich voor als de bewakers van de hel en droegen ze hem op zijn jongeheer te fileren. Teang Ny verzette zich en protesteerde, met het niet onaardige argument dat als hij zijn penis zou afsnijden, hij zou sterven.

De dienaars van Satan waren volgens het slachtoffer echter niet te vermurwen en snoven hem toe dat ze de klus zelf wel zouden klaren. Ook het alternatief - "Ik snij mijn been wel af?!" - was niet voldoende voor de bewakers van de hel. Teang Ny voegde de daad dan maar bij het bevel, nam een groentenmes ter hand en kon enkele ogenblikken later zijn kinderwens en seksueel plezier voorgoed op zijn buik schrijven. Alvorens hij het bewustzijn verloor, hoorde het slachtoffer de dienaars van het Kwaad vechten om de afgesneden fallus.

De Cambodjaanse politie heeft naar eigen zeggen geen plannen om een speurtocht in te zetten naar de "in rode kleren en met rode tulbanden getooide mannen". Teang Ny is - fysiek gesproken - herstellende.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer