Bejaarde komt om bij ongeval met vluchtmisdrijf in Antwerpen

Een 70-jarige man uit Antwerpen overleed zondagochtend nadat hij was aangereden door een auto die vervolgens vluchtmisdrijf pleegde.

Belga

Het ongeval deed zich voor in een tramhokje aan de Halenstraat in Antwerpen. Rond half tien reed een donkere auto met hoge snelheid door de bocht. De bestuurder verloor de controle over het stuur en ramde een tramhokje waarin twee mensen stonden te wachten.

Een 70-jarige man werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later overleed. Een 57-jarige dame werd met lichte verwondingen opgenomen. Van de dader ontbreekt elk spoor.

Het is dit weekend al het twee ongeval met vluchtmisdrijf. Eerder kwam een 20-jarige jongen uit Merksem om het leven toen hij werd aangereden door een Peugeot 206 aan de Antwerpsestraat in Mortsel. De auto pleegde vluchtmisdrijf maar kon zaterdagmiddag staande worden gehouden in Berchem. De vier inzittenden worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter die over een eventuele aanhouding of intrekking van het rijbewijs moet beslissen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer