Barbra Streisand bijna zeker weer in een film

Na een afwezigheid van acht jaar wil Hollywoodster Barbra Streisand (61) terugkeren op het witte doek.

Belga

Naar Amerikaanse media berichtten, is Streisand met de studio Universal Pictures in de laatste onderhandelingsronde voor de speelfilm "Meet the Fockers".

In dit vervolg op de bioscoophit uit 2000 "Meet the Parents", zal Dustin Hoffman de rol spelen van de vader van hoofdpersonage Greg Focker (Ben Stiller). Het staat al vast dat Robert de Niro, Blythe Danner en Teri Polo hun rollen uit het origineel weer opnemen. Voor Barbra Streisand is de rol van mevrouw Focker, Gregs moeder, beschikbaar. Regisseur Jay Roach zou in april al beginnen met de opnamen.

De producenten De Niro en Jane Rosenthal kunnen volgens insiders met het vedettentrio De Niro-Hoffmann-Streisand zeker van zijn dat de kassa's zullen rinkelen, hoe zeer het scenario ook zal lijken op de eerste film.

Eerder al werd bekend dat Ben Stiller uitdrukkelijk de wens had geuit met Barbra Streisand als moeder te kunnen spelen. De entertainster trad voor het laatst in 1996 in een film op: "The Mirror has two Faces". In 1969 won zij een Oscar voor haar filmdebuut in de musical "Funny Girl". In september 2000 stopte de zangeres-actrice-filmregisseuse met grote concertoptredens.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer