Man vermoordt vrouw in Maasmechelen

Een 29-jarige man van Turkse afkomst uit Maasmechelen heeft maandagochtend rond 3 uur in de echtelijke woonst met een mes zijn vrouw de keel overgesneden. Het slachtoffer is een 30-jarige vrouw van Turkse origine.

Belga

Dat heeft het parket van Tongeren bevestigd. De moord gebeurde in de slaapkamer van de woning op de Vrijhei in Maasmechelen. De vrouw bloedde dood. Op het ogenblik van de moord waren de drie kinderen van het echtpaar in het huis aanwezig. De dader verliet na de feiten de woning en klopte even verder in de wijk bij mensen aan.

De lokale politie van Maasmechelen sloeg de man in de boeien. Hij is gearresteerd op verdenking van moord. De speurders gaan de verdachte nog uitvoerig verhoren. Het echtpaar kreeg maandagochtend ruzie. Er zijn aanwijzingen dat er zich eerst een schermutseling tussen man en vrouw heeft voorgedaan. De vrouw laat drie kinderen van 10, 8 en 7 jaar achter. Verder onderzoek zal uitwijzen of de kinderen getuige waren van het drama.

Het is het tweede gezinsdrama in Limburg in 24 uren tijd. Zondagmiddag in Kaulille (Bocholt) schoot een 56-jarige man uit Bree zijn 47-jarige vrouw dood met een jachtgeweer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer