Kadijk SK

Print
Wie de titel wil pakken, moet voorbij SK Kadijk. «Had ik het niet gedacht,» reageert trainer Roger Hendrickx. «Zeker na ons uitstekend seizoen. Jammer toch dat we toen op zestig seconden van derde provincale zijn gesneuveld. We hebben er de nodige lessen uit getrokken. De inbreng van Patrick Vanden Boer en van Patrick Vanhamond moet de wat smalle kern de nodige kwaliteit bijbrengen.»
BR>«Technisch is Kadijk te goed voor vierde, omdat er te weinig andere ploegen in rondlopen die eveneens willen voetballen. Het stramien is voldoende bekend. Ze kruipen met z'n allen achter de bal en gaan voor eigen doel liggen. Zo kan je niet voetballen. Vierde is inzet, karakter en knokken, zo kan je kampioen worden. Maar er is meer. Kadijk heeft in het tussenseizoen de koppen bij mekaar gestoken en wil van het minder goede imago af. Vorig seizoen regende het gele en rode kaarten. Wel, dat moet gedaan zijn. Er is een systeem uitgewerkt waarbij iedere overtreder een boete zal moeten betalen.»
«Ook aan onze manier van voetballen hebben we wat gedaan. Waar we in het verleden bij een 2-0 voorsprong bleven gaan, zal de Kadijkdeur nu op tijd en stond op slot gaan. Natuurlijk hoop ik dat we de titel pakken. Maar laten we gewoon beginnen met een periodetitel.»