Moderne boerin droomt van Playboy

Print
VILVOORDE - Een jaar of drie geleden bracht Jambers een geruchtmakende en zeer goeie reportage over oudere, ongetrouwde boeren. De nieuwe reeks afleveringen van 'Jambers Magazine' opent vanavond met, zeg maar, de boerenstiel revisited. Het grote verschil: het gaat nu over jonge, mooie, geile boerinnen.
BR>Volgens beproefd recept laat Jambers vier getuigenissen horen en zien. Laten we het even hebben over Natasja. Als meisje was ze het lelijke eendje, als jonge vrouw het muurbloempje. Ze groeide op in een milieu dat ze omschrijft als puriteins, hardvochtig en hypocriet.
Intussen heeft ze echter alle complexen afgeworpen. Ze wil een zelfbewuste, vrije, moderne boerin zijn. Om wraak te nemen op al degenen die haar hebben gekleineerd, wil ze iets doen wat ze vroeger absoluut nooit mocht, maar wat ze nu echt wil: in de Playboy staan.
Ze laat de gerenomeerde fotograaf Roger Dijckmans komen, poseert gewillig en trekt met het diamateriaal naar Nederland, naar de redactie van de Playboy. En jawel, hoor, het is goed, ze mag erin. In het oktobernummer. Als ze 's avonds terugkomt op de boerderij worden twintigduizend kippen afgevoerd. Slachtoffers van de dioxinecrisis. Twaalf jaar voor niks gewerkt.
'Jambers Magazine', 22.10 uur, VTM