K3 is klaar voor Zuid-Afrika

Print
TEMSE - Zangeres Sanne is gisteren voor het zesde opeenvolgende jaar als lerares door de schoolpoort gewandeld. Ze mag een heel schooljaar aan het bord staan van het eerste leerjaar in de gemeenteschool van Belsele. Kathleen Aerts, de meest mondige dame uit het trio K3 die in juni als lerares is afgestudeerd, heeft daarentegen vriendelijk bedankt om juffrouwtje te spelen in het tweede studiejaar. Reden: geen tijd.
BR>«We hebben grote plannen om in het najaar met K3 Zuid-Afrika te veroveren,» zegt Kathleen. «Uit respect voor de kinderen wil ik nog niet voor de klas gaan staan. Het zou niet goed zijn voor mijn leerlingen, mocht ik om de haverklap vervangen moeten worden.»
De single 'Heyah Mama', (al twintig weken op nummer 1 in de Vlaamse Top-10), verschijnt in september op een Zuid-Afrikaanse compilatie-cd. De single zou er iets later op de markt moeten verschijnen. «In oktober trekken we naar ginder voor een promotietour. Het is bijna te mooi om waar te zijn.» Ook te mooi om waar te zijn is het feit dat 'Yeke Yeke', de tweede single van K3, deze week nieuw is binnengekomen op de tweede plaats, want dat zou wel eens kunnen betekenen dat als het lied hetzelfde succes kent als 'Heyah Mama', we tot en met januari 2000 naar 'Yeke Yeke' zullen moeten luisteren.