Schiffer pikt lief van Seynhaeve

Print
MALLORCA - Claudia Schiffer (28) heeft kennelijk het vriendje van het Belgische topmodel Ingrid Seynhaeve (25) ingepikt. De Duitse succesmannequin werd in Spanje betrapt terwijl ze op een jacht Tim Jefferies (37) stond te kussen. Nog niet zolang geleden noemde Ingrid Seynhaeve die kerel nog «de man van mijn leven».
BR>Illusionist David Copperfield zal gisteren raar hebben opgekeken. In verscheidene buitenlandse bladen stonden foto's van «zijn» Claudia in compromitterende omstandigheden. Een week geleden werd nog gedacht dat Schiffer iets had met Duitse stylist Bruce Hoeksemar.
In een zwarte bikini liep ze op Ibiza aan de hand van Tim Jefferies. En later werd ze ook nog gefotografeerd toen ze hem op de mond stond te kussen. De twee zouden samen hebben genoten van een veertiendaagse vakantie op Mallorca en Ibiza. Voor hun geheim afspraakje mochten ze gebruik maken van het zeiljacht van mode-ontwerper Valentino.
Tim Jefferies is tien jaar ouder dan Claudia Schiffer en heeft in zijn vaderland Groot-Brittannië de reputatie van een playboy. Juist geteld achttien maanden was hij getrouwd met Koo Stark, het naaktmodel dat ooit een relatie had met de Britse prins Andrew. Later had Jefferies verhoudingen met zangeres Kylie Minogue en verscheidene Amerikaanse mannequins.
Liefst drie jaar hield hij het uit met topmodel Elle Macpherson. Daarna werd hij de vaste vriend van Ingrid Seynhaeve. En nu heeft hij die West-Vlaamse schone dus geruild voor Claudia Schiffer.
Pikant detail is wel dat Seynhaeves carrière begon nadat een jury waarin David Copperfield zetelde haar tot model van het jaar had verkozen in '92. Ooit werd Ingrid Seynhaeve in Amerikaanse roddelbladen gekoppeld aan multimiljonair Donald Trump, maar van die verhouding was ook al niets waar. «Tim is de man van mijn dromen,» beweerde Seynhaeve toen.