Anhyp in zee met WebPhone

Print
BRUSSEL - Anhyp zal in september, als één van de eerste banken in Europa, deelnemen aan de technische test van Belgacom met het oog op de lancering van de WebPhone volgend jaar. De WebPhone is een nieuw type telefoontoestel dat naast klassieke telefoondiensten ook toegang verschaft tot het Internet, e-mail en andere online diensten met toegevoegde waarde zoals homebanking en homeshopping. Door deze diensten, waaronder Internetbankieren, volledig los te koppelen van een pc, heben Anhypkanten nog meer mogelijkheden om hun bankverrichtingen in alle comfort en eenvoud te doen.
BR>Voor Belgacom is de samenwerking met Anhyp van groot belang om het succes van de WebPhone in de toekomst te verzekeren.
Eind dit jaar zal er een pilootfase plaatsvinden waarin 100 Anhypklanten de mogelijkheid geboden wordt deze WebPhone-primeur op zijn mogelijkheden en gebruiksgemak te testen.
De WebPhone is een telefoon met een geïntegreerd kleurenscherm en uitrekbaar toetsenbord en biedt via een smart card reader toegang tot applicaties zoals beveiliging van financiële transacties, betalingen, personalisatie van de gebruikersinterface... Anhyp onderzoekt de mogelijkheid om korte termijn de aparte chipkaart te vervangen door de vetrouwde Protonkaart.