Medal of Honor: Infiltrator

Fans van de reeks ‘Medal Of Honor’ kunnen zich nu ook mobiel op het oorlogspad begeven met ‘Infiltrator’, een nieuw deel uit de bekroonde reeks, exclusief voor de Game Boy Advance. Er was al ooit eerder een titel van ‘Medal Of Honor’ voor de Game Boy, maar ‘Underground’ was een echte flop qua graphics en gameplay.

Kdejager

BR> Dit keer hebben de makers het op 2D gehouden. Je ziet eigenlijk de soldaatjes zoals in de oervoorloper ‘Wolfenstein’, van bovenaf gezien dus. Het lijken eerder bewegende helmpjes met voetjes. Dat klinkt geweldig slecht, maar dat is het dus niet.

Wie ‘Infiltrator’ in zijn Game Boy duwt, is snel verslaafd aan dit aardige actiespelletje. De opdracht is dan ook simpel: moffen mollen. Je krijgt zowat alle wapens ter beschikking die je ook hanteert in het spelletje dat je op de grote console kunt spelen. Je kan granaten gooien, tanks besturen en authentieke wapens hanteren zoals een Thompson of M1.

Kortom,‘Infiltrator’ lijkt langs geen kanten op ‘Medal Of Honor’ maar eens je aan het spelen bent voelt het wel als ‘Medal Of Honor’. En dat is toch het belangrijkste.