Lindeman naar Formule 1

Print
HASSELT - De eerste competitiewedstrijd van de terugronde leverde geen verrassingen op. Polonia en Voorshoven, beide leider in hun reeks, wonnen vlotjes hun match. Bij Kessenich lukten zowel Vanderwinden als Henckens een hattrick. Lindeman gaf forfait omdat de spelers liever naar de Formule 1 in Spa-Francorchamps gingen kijken dan te voetballen.
BR>Vlijtingen 5 - Tilca Boys 0- De nieuwkomers uit As waren niet opgewassen tegen de titelkandidaat. Benny Castro (2), Josy Haeyen, Roger Bruggen en Peter Thijs scoorden voor de Haspengouwers.
Rotem 1 - Voorshoven 4- Gunther Cuppens en Jos Deters zorgden voor een veilige 0-2. Een owngoal van Roex bracht wat spanning in de match maar Peter Cuppens en nogmaals Deters namen nadien alle twijfels weg.
Kessenich 7 - Stokkem 1- Vanderwinden en Patrick Henckens namen ieder drie doelpunten voor hun rekening. Ook Guido Geelen scoorde. Pierre Smits redde de bezoekende eer.
Italo Belga 3 - Kampioenen 1- Rozato, twee keer, en Giordano waren succesrijk voor Italo. Ferson prikte tegen.
Zichen 3 - Mal 1 - Moeizame zege voor de thuisploeg die vroeg op 0-1 werd gezet door Thonnon. Pas in de slotfase kreeg de zege gestalte met goals van Jacobs, Boes en Wolfs.
Rekem VV 3 - Uikhoven 0- De bezoekers lagen onder in de afwerking en stuitten bovendien op een uitstekende lokale doelman. Marc Bollen (2) en Hubert Fraussen maakten de klus af voor VV.
Merem 0 - Maria Boys 3- De thuisploeg domineerde maar was onmondig voor doel. Vranken, Scatorchia en Merola straften de flaters in de thuisdefensie genadeloos af.
Rekem Sport 0 - Polonia 3- De leiders hadden het aanvankelijk moeilijk maar namen gaandeweg afstand met treffers van Bufferi en Lenzen (2).
Veldwezelt 0 - Eisden '84 2- Eisden kwam er in de eerste helft niet aan te pas maar scoorde na de herneming tweemaal na uitbraakpogingen van Erdela en Vidic.
Molenbeersel 2 - Dilsen 3- De bezoekers liepen vlot tot 0-3 uit via Verslegers en tweemaal Vandenbroek. In de tweede helft kwamen de nieuwkomers uit Molenbeersel sterk opzetten maar geraakten niet meer aan een punt.
Lindeman - Waterloos forfait- De spelers van Lindeman trokken naar Francorchamps voor de Formule I en betaalden dat met een forfaitnederlaag.