TV-menu

Detectives onder mekaar

BR>Als nachtelijke serie loopt op Kanaal 2 voortaan elke woensdag de Britse misdaadserie 'Cracker', met Robbie Coltrane als detective Eddie Fitz. De verhalen strekken zich vaak uit over meerdere afleveringen. Het eerste heet 'Brotherly Love' en gaat over een Ierse priester die zijn broer in bescherming neemt nadat die een prostituee heeft vermoord. Rode draad in de serie is de verhouding tussen de detectives onderling.
Cracker, Kanaal 2, 23.45 uur

Jagers en prooien


Ingeborg stuurt vanaf vandaag weer koppels op reis in 'Blind Date'. De formule is bijgeschaafd. Voortaan stellen de jagers zichzelf voor in een reportage. De prooien van hun kant worden voorgesteld door iemand die hen aanprijst: een kennis, een ouder of zelfs een ex. De vragen die de prooien te beantwoorden krijgen, zijn in Alloo-stijl, zodat de antwoorden spontaner klinken. En nu maar hopen dat de winnaars niet van een kale reis terugkomen.
Blind Date, VTM, 20.25 uur

Nic van de lifestyle


Als uw kindlief morgen bij het bio-ontbijt vertelt dat het webmaster of popproducer wil worden, schrik dan niet. Het heeft dan op een onbewaakt moment naar Nic Balthazar gekeken, die deze beroepen als 'trendy' heeft gewaarmerkt. Zelf vegetariër mag Balthazar vanavond al meteen gezonde fastfood uitproberen, genetisch gemanipuleerde groenten proeven en de toekomst van de gastronomie verkennen.
Trendspotting, Canvas, 22.00 uur