Ultimo-vernedering voor Rod Stewart

Rachel Hunter, de ex-vrouw van de Britse rocker Rod Stewart, heeft de huidigde mevrouw Stewart, Penny Lancaster, een ferme hak gezet door haar modelcontract met lingeriebedrijf Ultimo af te snoepen. De 35-jarige Hunter prijkte donderdag in de Britse kranten in een badpak in V-model, bekend van fotoreportages waarin de 32-jarige Lancaster vorig jaar te zien was, voor haar ontslag bij Ultimo. Het ontslag van Lancaster volgde nog geen jaar nadat het lingeriebedrijf haar had binnengehaald. "Het enige verschil is dat Rachel ietwat meer rondingen heeft dan Penny", merkte de Daily Mail op. Er gaan evenewel geruchten dat de nieuwe foto's van Hunter werden gemanipuleerd.

Belga

Hunter wist niet alleen het contract van Lancaster af te snoepen, ze verdient er ook meer mee. De Schotse topvrouw van Ultimo, Michelle Mone, weigerde alvast elk commentaar op de commotie rond de modellenwissel. "Rachel is een van de meest sexy vrouwen ter wereld", zei Mone en ze voegde eraan toe dat Ultimo een internationaal "gezicht" wou vinden om wereldwijd markten aan te boren. Door de controverse haalt Ultimo wereldwijd alvast alle boulevardbladen.

De Nieuw-Zeelandse Hunter heeft twee kinderen uit haar huwelijk met de nu 59-jarige Rod Stewart. Ze maakte er in het verleden ook geen geheim van dat ze het niet zo goed kon vinden met Lancaster.