Voetblessure blijft Glen De Boeck parten spelen

Print
KNOKKE - Glen De Boeck vreest dat de interland tegen Nederland wel eens aan zijn neus kan voorbijgaan. De Anderlecht-verdediger sukkelt met een voetletsel. "Hoe mijn blessure evolueert? Ik hoop uiteraard op een goeie afloop. Er zijn twee mogelijkheden. Ofwel is de pijn een gevolg van overbelasting of een kleine ontsteking en dan moet het leed woensdagochtend geleden zijn. Ofwel is de voet inwendig gekneusd en dan kan alleen een scanneronderzoek uitsluitsel brengen. In dat laatste geval vrees ik dat ik Nederland niet zal halen."
BR>Ploegmaat Bart Goor was een stuk optimistischer over zijn speelkansen ondanks hinder aan de voet. "Nog een paar gevoelige plekjes. Nog wat last bij het trappen maar het betert snel. Vanaf woensdag kan ik voluit gaan."
Dezelfde toon bij Yves Vanderhaeghe: "Er is een tape rond de gevoelige enkel gelegd. Enkel bij het trappen van lange ballen is er nog een pijngevoel maar er resten nog 4 dagen. Dit komt in orde."
Eric Deflandre trok een pijnlijke grimas bij de vraag naar de gevolgen van de kniestoot, zondag opgelopen in Aalst. "100 procent vergeten is het nog niet. Maar een afmelding hangt absoluut niet in de lucht."