Hoefkens en Cavens in tribune bij Supercup: "Met spijt in het hart"

Print
KNOKKE - Tegenstrijdige gevoelens bij Jurgen Cavens en Carl Hoefkens. De Lierse-internationals zijn er vanavond niet bij als Lierse om de Supercup speelt. Lierse en de bond sloten daarover een akkoord. Hun selectie voor de nationale ploeg kan het leed ietwat verzachten.
BR>"Dat ik niet aan de slag kan in de Supercup is spijtig", stelt Cavens. "Als voetballer wil je in elke wedstrijd voor je ploeg knokken. Die match is bovendien zeer speciaal: in Genk, dat betekent een uitverkocht stadion. Ik hoop dat Lierse het haalt. Carl en ik gaan de wedstrijd bekijken. Ik weet enerzijds dat ik me bij de aftrap even ongemakkelijk zal voelen maar anderzijds is een selectie voor de nationale ploeg toch ook iets speciaals. Bij de Rode Duivels-kern horen zorgt voor grote tevredenheid."
Ook Carl Hoefkens vindt het spijtig dat hij voor de Supercup moet passen. "Lierse en de bond kwamen tot dat akkoord, het is niet aan mij die overeenkomst te beoordelen. Daar wil ik niet over zeuren. En een selectie voor de nationale ploeg, daarvoor doe je het als voetballer toch. Trouwens, de afwezigheid van Jurgen en mijzelf is een goeie zaak voor het groeiproces van enkele andere jonge elementen bij Lierse. Zij kunnen straks ervaring opdoen. Het maakt Lierse als groep sterker."