Proximus Diamond Games: verwarring over optreden Henin

Er zijn problemen gerezen over het eerste optreden van Justine Henin-Hardenne op de Proximus Diamond Games, het WTA-toernooi van 585.000 dollar dat volgende week in Antwerpen plaatsvindt. De organisatie van de Diamond Games had de eerste match van 's werelds nummer één gepland op woensdagavond 18 februari. Het sportieve management van Justine verkiest echter pas te starten op donderdagavond 19 februari.

Belga

Uiteindelijk beslist de internationale federatie (WTA) in overleg met de speelsters en de organisatie over de uiteindelijke startdag en het uiteindelijke spelschema. Indien de eerste match van Justine wordt verplaatst, zullen de fans van Justine die dit wensen, hun woensdagavondticket aan de kassa kunnen inruilen voor de sessie waarin Justine haar eerste wedstrijd speelt. Het is nog niet zeker dat dit donderdagavond zal zijn.

De tennisliefhebbers kunnen de uiteindelijke beslissing best volgen via de website (www.proximusdiamondgames.be) en de media. De organisatie verontschuldigt zich in elk geval voor de ontstane verwarring.