Cambiasso na dit seizoen van Real Madrid naar Inter Milaan

De Argentijnse international en defensieve middenvelder bij het Spaanse Real Madrid, Esteban Cambiasso, speelt vanaf volgend seizoen voor het Italiaanse Inter Milaan. Cambiasso, wiens contract bij Madrid in juni afloopt, zou in het tussenseizoen een contract tekenen bij Inter voor drie jaar met optie op een vierde, deelde een nabije bron van de speler maandag mee.

Belga

Volgens de Spaanse pers heeft de 23-jarige Cambiasso aanbiedingen van Juventus en AC Milan naast zich neergelegd en zou hij bij Inter al een voorcontract getekend hebben. Cambiasso werd in 1996 op 16-jarige leeftijd door Madrid aangeworven voor het B-team van de Koninklijke. Van 1998 tot 2000 werd hij uitgeleend aan het Argentijnse Independiente en daarna aan River Plate. In 2002 kwam hij bij Madrid terug maar hij kon nooit echt doorbreken.

Na het vertrek van de Fransman Claude Makelele begon Cambiasso dit seizoen als titularis, maar hij verloor sindsdien alle krediet bij trainer Carlos Queiroz die liever spelers uit het Madrileense opleidingscentrum op het wedstrijdblad zet.