Belgisch talent Spinosa van Standard naar Willem II

De 18-jarige Belgische jeugdinternational Anthony Spinosa maakt de overstap van Standard Luik naar het Nederlandse Willem II. De verdediger tekende in Tilburg een contract tot einde seizoen en gaat er bij Jong Willem II, het beloftenelftal, spelen. Na het seizoen zal er over een eventuele contractverlenging gepraat worden. Het contract van Sponosa met Standard liep eind januari af.

Belga

"Wij volgen hem al enkele jaren via onze scouting en nu zijn contract met Standard werd beëindigd, deed zich de buitenkans voor om deze talentvolle speler naar Willem II te halen. Het komende half jaar gebruiken we om elkaar nog beter te leren kennen. Over enkele maanden praten we verder over de toekomst", verklaarde manager scouting en technische zaken Gerard Wielaert op de website van Willem II.

Spinosa is aanvoerder van de Belgische min 19-jarigen en speelde al 43 jeugdinterlands. Maandag ontving hij een uitnodiging voor de vriendschappelijke interland tussen België en Duitsland voor teams onder 19 jaar op 17 februari.