Britney Spears concerteert in Flanders Expo

Britney Spears concerteert op zaterdag 29 mei in Flanders Expo in Gent. Vanaf eind april vertoeft de popster met The Onyx Hotel Tour in Europa.

Belga

Britney belooft een spectaculaire show. Haar vorige Belgische doortocht dateert van oktober 2000.

Tickets (43 euro) gaan zaterdag in voorverkoop: 0900-2.60.60,

.

Spears, die op het album 'In The Zone' eindelijk zo heet klinkt als ze er al jaren uitziet, bouwt haar nieuwe concertreeks op rond een verhaal over een mysterieuze onyx-steen die zich in een hotel bevindt, vandaar de naam van de tournee. De fantasieën en geheimen van wie het Onyx Hotel betreedt, worden werkelijkheid.

Het is al van 2000 geleden dat Britney Spears nog op een podium stond in ons land. "Ik kijk er vooral naar uit om op te treden voor fans die nog niet de kans hadden om me te zien bij eerdere concerten," laat de popzangeres weten op haar website.

Een gedeelte van de opbrengsten van de tournee vloeit naar The Britney Spears Foundation, een stichting die jongeren de kans biedt om workshops over zang en dans te volgen.

De kans dat Madonna mee naar Gent komt om het duet 'In The Zone' te kwelen en nog een potje tongen te draaien met Britney, wordt uitzonderlijk klein geacht. Maar voor de rest belooft Spears er een overdonderende show neer te zetten.

Wist u trouwens dat juffrouw Spears - bijna moesten we mevrouw Jason Alexander zeggen - een kei is in fysica en werkelijk alles afweet van halfgeleiders? Omdat ze niet genoeg voldoening vond als zangeres en beginnend actrice, heeft ze een website opgericht waarop ze schoolkinderen inwijdt in de basisprincipes van de lasertechniek die het mogelijk maakt dat we naar haar cd's kunnen luisteren met digitale technologie. Doe er gerust uw voordeel mee: