Laeremans wil nieuwe zege

LAUW -

Bij MC Lauw hoopt men dat er zondag een verlengstuk komt aan de topper van Nieuwerkerken. De VLM-wedstrijden scheren momenteel hoge toppen, zeker wanneer snelle banen voor de wielen worden geschoven. De FAM-cross in Wonck, zondag in Nieuwerkerken en dit weekeinde in Lauw: wie zei daar ook weer dat VLM een

zandbond

was. Bengt Laeremans, winnaar in Nieuwerkerken, draait op volle toeren. Aangezien hij in de stal van het JP Racing Team onderdak vond, beschouwen we hem gemakshalve als thuisrijder. Het JP Racing Team deed overigens flink van zich spreken. Naast de zege van Laeremans stonden ook Jean-Marie Vanhaeren en Johnny Poelmans op het podium. Aangezien de smaak van succes naar meer doet verlangen, en Lauw eigenlijk maar een flinke boogscheut van de thuisbasis gelegen is, lijkt een vervolgverhaal niet ondenkbaar. Of het zou moeten zijn dat Jo Martens hier geen vrede mee neemt en de Hisfa kleuren wil zien schitteren.

B.V.G.

BR>De Inters 125cc naderen stilaan de finale van het BK. Danny De Baets voert de rangorde aan. Maar zondag kreeg hij een pak voor de broek in de Nederlandse GP. Waarmee Noël Steurs toont dat hij zich niet kansloos acht. Voor de dagzege tippen we op Glenn Dempsey. De Zuidafrikaan die resideert in Zelem verkeert momenteel in de vorm van zijn leven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer