Concertnieuws

Vaders, houd dochters en jonge maagden binnen, want er komt u rockend satansgebroed tegemoet!

Kdejager

BR>

@ @ @

Zoals daar zijn: Triggerfinger. De band met drummer Mario Goossens speelt een hele waslijst af. Een greep uit het aanbod: op 28/1 in AB, Brussel. Op 30/1 op de Nachten (zie verder) en op 20/2 in het TMF-café in Mechelen en op 26/2 in Oostende. Meer info:

@ @ @

Ook met Mauro geht's los, op de Nachten, maar ook in MOD (met Somnabula op het MOD-fest op 24/1 en met The Grooms op 7/2).

@ @ @

Nog! Zigeunermuziek, zuidamerikaanse ritmes, cabaret en country, dat moet Lhasa wezen. Op dinsdag 16 maart in het Koninklijk Circus in Brussel. Tickets: 25,25 E, via 0900/26060 en

.

@ @ @

Slecht nieuws: Whirlwind Heat komt niet naar MOD. Maar de Raveonettes komen wel. Op 23/2, met The Killbots.

@ @ @

Ook het concert van Zoot Woman op 11/2 in de Botanique is afgelast. Het concert van The Rasmus op dinsdag 27/1 is uitverkocht.

@ @ @

De affiche van de Antilliaanse Feesten Indoor op 20 maart is compleet dankzij Roberto Roena y su Apollo Band en Amarfis & La Banda de Atakke. Jawadde! Tickets: 078/15 51 51 of

. Info:

.

@ @ @

Tijdens de laatste week van februari organiseert MOD een Limburgse releaseweek. Elke dag een cd-voorstelling met The Demon Teds, COEM, Mint, Starfield Season en Willo The Wisp.

Info: 011/23 13 13 en

@ @ @

De Nachten dan: op vrijdag 30 en zaterdag 31 januari in de Singel in Antwerpen met o.a. Flip Kowlier, Pascal Deweze, Alex Chilton, Abdelkader Benali, Sandy Dillon, South San Gabriel, Dj Vadim, Twinemen, Lars Hornveth, Mintzkov Luna, Styrofoam e.v.a.. Alle info:

@ @ @

En laten we heel fraai eindigen: in het kader van het kunstenfestival Kulturama, valt er allerlei muzikaal lekkers te proeven in Leuven op 14 februari. In het Stuk kan je naar een Warp-night met Chris Clark, Plaid en Jimmy Edgar. Elders in het gebouw: Jah Wobble, Jaki Liebezeit en Philip Jeck. In zaal Eden knalt die dag Afrobeat uit de spekers met The Belgian Afrobeat Association en Vintage. Hiphop krijgt u in de Blauwe Kater met League Of XO Gentlemen (inc. Rudeboy), De La Vega en Killa Tactics. In de Silo tenslotte regent het die dag d&b met Grooverider, System-D, Wontime en Drama. Alle info:

.

@ @ @

Toedeletokie.