• Muermans out -

EXC.VELDWEZELT

BR>Pech voor Veldwezelt dat deze week vriendschappelijk speelde tegen Verviers en in deze sportieve partij Chris Muermans zag uitvallen met een scheurtje van de mediale band in de knie. Chris zou 3 tot 4 weken onbeschikbaar zijn. Ook Cedrique Tomsin, pas hersteld van een enkelblessure, viel nu uit met een verrekking boven de knie.

KSC HASSELT

• Tegen Hades -

:In tegenstelling tot hetgeen gisteren in de krant verscheen gaat de vriendschappelijke wedstrijd tussen SC Hasselt en stadsgenoot Hades vanavond door om 18 uur en niet om 20 uur. Zondag staat de thuismatch tegen neo-vierdeklasser Hoegaarden geprogrammeerd. Deze wedstrijd gaat om 16 uur van start.

• Sponsoravond -

:Spelers en bestuur organiseren vanavond om 20 uur in de grote kantine onder de hoofdtribune de sponsoravond van KSC Hasselt. Bedoeling is naast de huidige sponsors ook de vroegere investeerders samen te brengen bij een hapje en een drankje. Voorzitter Jan Vanbuel en manager Jean-Pierre Stijnen zullen die avond de spelerskern voorstellen en tevens de nieuwe clubstructuur toelichten.

TURKSE RANGERS

• Gewestbeker -

De beker van het Gewest Midden-LImburg wordt op zaterdag 28 augustus - en niet op zondag zoals eerder gezegd - betwist tussen de Turkse Rangers en As VV op het terrein van Bokrijk Sport om 17 uur. De invallers spelen hun finale om 15 uur. De winnaar van de wedstrijd tussen de Turkse Rangers en As VV mag volgend jaar deelnamen aan de beker van België.

THES SPORT

• Gebroken teen -

Looise fusieploeg kende een zeer goede voorbereiding. Voetballend zat alles snor. Voor David Noels (teen over) zal de competitiestart wat later een aanvang nemen.

WS BEVERST

• Paumen mist start -

Pech voor Marc Paumen van WS Beverst. Tijdens de voorbereiding geraakte hij geblesseerd aan de bil. Een echo moet uitwijzen of het verrekking of een scheurtje is. Trainer Vossen vreest dat Marc de competitiestart mist.

SK MOELINGEN

• Nicolay out -

In een oefenwedstrijd tegen Lanaken blesseerde Nicolay zich aan de dij. Gevreesd wordt voor een verrekking of zelfs een spierscheurtje. Een streep door de rekening van deze speler die na een jaar inactiviteit weer terug op dreef kwam. Een onderzoek moet ook uitsluitsel brengen over de knieblessure van Stanny Hardy. André Driesen (spierscheurtje) blijft nog enkele weken aan de kant.

WALTWILDER

• Op afzondering -

Waltwilder VV (2B) opent de competitie thuis op zaterdag 4 september (19 uur) tegen nieuwkomer Mopertingen. Om die match voor te bereiden trekt de voltallige kern samen met de begeleiders vanaf vrijdagavond 3 september op afzondering naar Chaudfontaine. In hotel Palace zullen zij door de Limburgse uitbater Chrétien Van Damme verwelkomd worden zoals de echte profs van Standard die op deze locatie iedere wedstrijd voorbereiden. In de kantine van WVV staat trouwens op zaterdag 4 september een TV om de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Nederland te volgen.

DARING JEUK

• Wisselbeker Gingelom -

Op zondag 29 augustus wordt op het terrein van Daring Jeuk de wisselbeker van Gingelom afgewerkt. Het programma: 13u: jeugdwedstrijd; 14.30u: troosting RDK Gravelo-Eendracht Gingelom; 16.30u: vrouwenwedstrijd Jubo Jeuk-Peer; 18.30u: finale Daring Jeuk-SC Huvo.

KINROOI FC

Theys gevierd -

Gerard Theys is door het bestuur gevierd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Gerard begon al vrij jong als spelend lid.

Vrij vlug werd hij opgenomen in het bestuur. Hierin vervulde hij vele jaren de taak van penningmeester.

Voorzitter Harie Jans dankte Gerard voor zijn jarenlange overdroten inzet. Ook zijn vrouw Mia werd in deze hulde betrokken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer