• Sabbadini naar SK -

SK TONGEREN

N.M.

BR>Marino Sabbadini (30), ex- RWDM, gaat de kleuren verdedigen van derdeklasser SK Tongeren. Tongeren bereikte met de speler een overeenkomst tot einde seizoen. De Eburonen nemen de centrale middenvelder voor één jaar over van RWDM op huurbasis. Sabbadini die bij Tongeren verwacht wordt als aanvallende middenvelder is reeds speelgerechtigd voor de eerste competitiewedstrijd op zondag 5 september in Overpelt. Voor Sabbadini betekent dit een terugkeer naar SK. In het seizoen 1988-89 speelde de Maaslander voor het eerst voor blauw-wit. Onder meer met Harald Meysen en Nico Vaesen maakte hij toen het mooie weer bij de Eburonen.

KERMT

• Peeters onzeker -

Gert Peeters kwam in de oefenmatch tegen Vigor Beringen zwaar ten val. Er werd gevreesd voor een hersenschudding, maar dat bleek niet het geval. Of Peeters aan de oefenpartij tegen Racing Mechelen begint, is nog onzeker.

• Botscan voor Lemmen -

Koen Lemmens sukkelt met een beenblessure. Een botscan bracht onvoldoende duidelijkheid over de ernst van de kwetsuur, een MNR zal maandag moeten uitmaken of Lemmens er bij de seizoensstart bij zal zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer