Johnny Rotten is terug, alweer

Johnny Rotten, de voormalige voorman van de legendarische punkband de Sex Pistols, gaat meedoen aan een realityshow met bekende Britten. Punkfans over de hele wereld voelen zich opeens heel erg oud.

AP Ned

I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! is een programma van de commerciële omroep ITN dat zijn derde seizoen in gaat. Tweederangs celebrities worden in Australië in de wildernis gedropt en onderworpen aan onaangenaam gedoe met spinnen en slangen. Het publiek bepaalt op gezette tijden wie er naar huis wordt gestuurd.

Het programma is een hit in Groot-Brittannië. Een geldprijs is er niet, maar daar staat tegenover dat de winnaars van de eerste twee seizoenen, een DJ en een cricketspeler, opeens weer een carrière hadden.

Johnny Rotten, die tegenwoordig zijn echte naam Johnny Lydon gebruikt, is bij de bookmakers een van de favorieten. Lydon (47) krijgt concurrentie van de rondborstige page three girl Jordan, one hit wonder uit de jaren '90 Peter Andre en Lord Brocket, een aristocraat die in 1996 is veroordeeld wegens verzekeringsfraude.