Trouwdatum Clijsters-Hewitt blijft goedbewaard geheim

Kim Clijsters mag dan wel de datum van haar huwelijk met Lleyton Hewitt voor zich houden, de grote dag houdt onze landgenote wel degelijk bezig bij de start van het nieuwe tennisseizoen. "Ik moet mijn trouwpartij plannen, ervoor zorgen dat dat in orde komt", vertelde de nummer twee van de wereld maandag tijdens een interview op de Hopman Cup in Perth (Aus/750.000 dollar). Meer informatie gaf de 20-jarige Limburgse niet.

Belga

In Australië gaat het gerucht dat het koppel de ringen zal uitwisselen in de weken voor de Olympische Spelen in Athene in augustus, omdat de ex-nummers één van de wereld allebei al afzegden voor het evenement.

Hewitt, die geen al te beste vriendjes is met de lokale media, had ook slechts een kort antwoord klaar op de vraag naar een trouwdatum: "Jij zal niet de eerste zijn die het weet." Het enige dat de uitverkorene van Clijsters qua details kwijt wou, is dat hij zijn aanzoek deed op een boot in Sydney Harbour.

De fascinatie voor het jonge tenniskoppel zal komende zomer enkel toenemen in Australië. Zelfs de vooraanstaande ex-prof Fred Stolle, die tv-commentaar geeft, kreeg Clijsters zover om haar diamanten verlovingsring aan de kijkers te tonen na haar wedstrijd tegen Slovakije, ondanks verwoede pogingen van een verlegen 'bride-to-be' om haar hand onder een handdoek te verbergen.