Huwelijk Britney Spears alweer ontbonden

Britney Spears en haar jeugdvriendje Jason Alexander hebben hun zaterdagochtend in alle vroegte in Las Vegas gesloten huwelijk al na enkele uren weer laten ontbinden, zo heeft een met de zangeres bevriende bron zondag tegen het persbureau Associated Press gezegd.

AP Ned

De 22-jarige popdiva en de even oude Alexander gaven elkaar het jawoord in de Little White Wedding Chapel, midden tussen de gokpaleizen. De bruid droeg volgens de bron een spijkerbroek en een honkbalpetje. Een medewerker van het hotel waarin de twee verbleven leidde haar naar het altaar.

Spears en Alexander waren vrijdagavond laat na een bezoek aan de hippe Ghostbar in Palms Casino Hotel naar het trouwkapelletje gegaan. Daar werd hun verteld dat ze alleen konden trouwen met een officiële trouwvergunning. Nadat ze die kort na middernacht hadden opgehaald, trouwden ze alsnog, zei George Maloof jr., de eigenaar van het hotel.

Zaterdagmiddag liet het kersverse echtpaar het huwelijk ten overstaan van verschillende mensen onder wie een advocaat alweer ontbinden. De ontbinding wordt officieel wanneer de ondertekende papieren maandagochtend bij de rechtbank worden gedeponeerd, aldus de bron.

Spears bracht in november haar vierde album uit, In the Zone. De zangeres logeerde zondag nog in het Palms hotel, maar was niet bereikbaar voor commentaar.