Justin Timberlake schrijft memoires

Justin Timberlake heeft alvast één goed voornemen voor 2004: het popfenomeen gaat dit jaar zijn memoires schrijven. Timberlake is nauwelijks 22 jaar, maar hij heeft dan ook al een leven achter de rug. En een relatie met popdiva Britney Spears.

Belga

Volgens de Britse krant "The Sun" heeft Timberlake aan de uitgeverij van zijn boek beloofd "eerlijk over alles te zullen schrijven, ook over Spears". Ongeruste bakvisjes zouden dus eindelijk te weten moeten komen waarom het vroegere boegbeeld van de Amerikaanse boysband 'N Sync het in maart 2002 na meerdere jaren van lief en leed bekeken hield met mooie Britney.

Timberlake liet in het verleden meermaals doorschemeren dat la Spears hem bedrogen had. Iets wat Britney al even vaak krachtig ontkende. De vroegere tortelduifjes hebben sinds hun pijnlijke breuk mekaar nog nauwelijks gezien. De memoires van Timberlake moeten tegen het einde van 2004 in de winkel liggen. Wie zich nu al het hoofd breekt over een geschenk voor onder de kerstboom dit jaar, weet dus wat gedaan.