Marc Grosjean nieuwe trainer van Antwerp

Marc Grosjean wordt de nieuwe trainer van FC Antwerp. Antwerp en Grosjean bereikten zaterdag een overeenkomst. In principe tekent de ex-trainer van La Louvière en Bergen zondag een contract tot einde seizoen en kan hij meteen aan zijn nieuwe taak beginnen.

Belga

BR>

Grosjean volgt Dojcin Perazic op, die op 14 oktober 2003 René Desaeyere afloste als trainer van Antwerp, maar vrijdag op zijn beurt ontslagen werd.

Bij aankomst van Perazic op de Bosuil stond Antwerp 14e in het klassement met 7 punten uit 8 wedstrijden. Momenteel heeft Antwerp 12 punten uit 17 wedstrijden, en behaalde het een 0 op 12 in de laatste vier wedstrijden. Enkel Charleroi staat nu nog achter Antwerp in de stand. Op 18 januari ontvangt Antwerp in de eerste wedstrijd na de winterstop leider Anderlecht. In de heenwedstrijd wonnen de Brusselaars met 3-1.

Grosjean was zelf de eerste trainer in eerste klasse die dit seizoen ontslagen werd. Op 28 september werd hij na zeven speeldagen bedankt voor zijn diensten bij Bergen, waarmee hij in 2002 nog negende werd.