Newcastle laat de zege liggen

LONDEN -

Newcastle United heeft zaterdag de winst laten glippen in het treffen met Wimbledon. Het team van trainer Ruud Gullit leidde vlak na rust met 3-1, maar zag Wimbledon in de blessuretijd tot 3-3 terugkomen. Gullit had vorige week na het derde verlies op rij nog zijn twijfels over zijn toekomst bij de club uitgesproken. Vooral de spelers weerhielden hem ervan zijn ontslag in te dienen. Het optreden van zijn ploeg in de eerste helft moet Gullit tot tevredenheid hebben gestemd. Speed en Domi zorgden voor een 2-0 voorsprong. Op de 2-1 van Hughes volgde in de 46ste minuut een derde treffer van Newcastle. Salona benutte een strafschop. Ainsworth ontnam de formatie van Gullit in de slotfase de zege. Met zijn 2 doelpunten, respectievelijk in de 68ste en 90ste minuut, stelde hij een punt voor Wimbledon veilig.

REUTERS

BR>Robbie Keane bewees meteen zijn waarde voor Coventry City. De duurste tiener in de Britse geschiedenis, die voor een recordbedrag overkwam van Wolverhampton Wanderers, scoorde 2 keer tegen Derby County.

Tottenham Hotspur behaalde de derde overwinning op rij. De ploeg was met 1-2 te sterk voor Sheffield Wednesday. Les Ferdinand en Leonhardsen maakten de treffers voor Tottenham. Het doelpunt van Sheffield kwam op naam Carbone.

Tottenham voert nu met 9 uit 4 duels samen met Middlesbrough, met 1-0gewonnen van Liverpool, de ranglijst in de Premier League aan. Tottenham heeft een beter doelsaldo.

Zondag staat de topper tussen Manchester United en Arsenal op het programma.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer