Naast Oulare ook N'Sumbu en Keita weg bij Genk

GENK -

De transfer van Souleymane Oulare naar Fenerbahce werd donderdagnacht definitief afgerond. Over de transfersom wou men in Genk niks kwijt, maar die zou dicht bij de vooropgestelde 140 miljoen BEF liggen. Oulare is met zijn Turkse manager Ceylan Caliskan en 2 bestuurders van Fenerbahce vrijdagmiddag al naar Istanboel afgreisd. Hij ondergaat er zaterdag medische tests. De Turkse competitie werd intussen stilgelegd ten gevolge van de aardbeving. Na 2 speeldagen staat Fenerbahce op de vierde plaats met een 4 op 6.

BR>

Transfer N'Sumbu ro

Ook Ngoy N'Sumbu heeft Racing Genk verlaten, nadat hij deze week voor de derde keer scoorde in evenveel testwedstrijden. Hij tekent maandag een contract bij Al-Inin, de nummer 2 van de Verenigde Arabische Emiraten. Racing Genk leent hem uit voor 2 seizoenen, waarna de dan 29-jarige N'Sumbu vrij zal zijn. Op de Emiraten krijgt hij ondermeer Abedi Pele als ploegmaat. «Het niveau ligt er beduidend lager, maar ik ben blij dat ik weer kan voetballen,» aldus N'Sumbu, die de medische tests al doorstond.

Keita tekent zaterd

Het Duitse Unterhaching hakt zaterdag de knoop door omtrent Salif Keita. Als hij niet voor de kersverse Bundesligaclub tekent, vertrekt hij naar een Belgische eersteklasser. Keita geraakt dit weekeinde hoedanook onderdak.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer