Balthazar spot trends

Nic Balthazar, voor de gelegenheid uitgedost in een denim die in is, presenteert voortaan elke woensdag 'Trendspotting'. Hij houdt de vinger aan de pols van de modebewuste maatschappij.

M.Cu.

BR>«Ben ik trendgevoelig? Ik ben even trendy als de mensen die beweren niet trendy te zijn. Ik merk evengoed dat ik 's ochtends wakker word en dan weer smalle pijpen, hoge zolen, geen haar, of heel kort. En ik zou er niet van schrikken als ik straks op een ochtend wakker word met een Furby,» kucht Balthazar.

Hij weet zelf hoe snel het gaat. «Amper twee jaar geleden vond ik iemand met een GSM een dwaze kloot en nu huppel ik zelf vrolijk huppelend en flitsend de straat over.»

Vrebos heeft een nieuw lief

MECHELEN -

Regisseur Julien Vrebos - nu met nieuwe look - maakte een knappe trailer voor Canvas die straks in cinemazalen en op Canvas te zien is. «Ik heb het heel druk,» lacht Julien Vrebos. «Sinds ik in 'Tourjournaal' zat, blijven de aanbiedingen binnenstromen.»

«Ik ga zeker nog wat eens met sport doen. Een kookprogramma? Ook goed, want ik sta geregeld om vijf uur 's ochtends op om te koken.»

De man is gelukkig, heeft een nieuw lief, «Nee, ik zeg niet wie het is, het is geen bekende en dat wil ik zo houden,» zegt hij. «Drie maand geleden was ik kapot dat Pascale (Bal) en ik uit elkaar gingen, en een paar weken later ontmoet ik mijn nieuw lief. Ze is nog jonger dan Pascale. Weet je, twee creatieve mensen samen is soms moeilijk. Wat Pascal doet, doet ze prima, maar ik wilde wat anders. Pascale is een kermiscoureur en ik wil de klassiekers.»

In maart-april draait Vrebos een erotische thriller die hij zes jaar geleden schreef met Staf Herten: «Eigenlijk is het meer een film over de tijd die schoonheid opeet.»

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer