André-Van Den Berghe winnen Halfoogsttrofee

HEUSDEN-ZOLDER -

Liefst 23 ploegen streden dit jaar met twee deelnemers om de Halfoogsttrofee africhting bij Kringgroep Hauweycken in Heusden-Zolder. Toen Johnny Degens met zijn Utz van Haus Sevens 96/100 punten op het bord spijkerde, wist iedereen dat men hoog moest scoren om als winnaar het «Wimbledon»-terrein van de hondensport te verlaten. Degens' ploegmaat Carlos Grauls liet enkele onvoorziene missingen optekenen in de verdediging, waardoor beiden een podiumplaats verloren.

BR>Turnhoutenaars Nadine Eelen (95/100) en Wim Janssen (94/100) overtroffen alles en namen de leiding, tot de ploeg Louis André/Ronny Van Den Berghe aan de beurt kwam. André trok zich op aan een prachtige werking en liet 97/100 optekenen. Ploegmaat Ronny Van Den Berghe, die de verdediging voor zijn rekening nam met zijn Tom van 't Leefdaalhof, liet zijn WK-forme zien en plaatste 99/100 als eindresultaat. Genoeg om samen met Louis André de Halfoogsttrofee en de Ereprijs nv Concentra te veroveren. Derde eindigde lokaal voorzitter Guy Weyens met ploeggenoot Frans Timmers.

Keurmeesters waren Ernest J.P. Budé voor de gehoorzaamheidsoefeningen en Jef Nuyens voor de verdedigingswerkingen, bijgestaan door pakwerkers Jack Schroeten en Benny Huybrechts en wedstrijdleider Philippe Detilloux.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer