Antwerp op zoek naar eerste bekersucces

DEURNE -

Antwerp staat vanavond op de Bosuil voor zijn eerste bekeropdracht van het seizoen. Derdeklasser Eupen mag de titelfavoriet uit tweede normaal gezien niet voor problemen stellen. Regi Van Acker zag Eupen vorige zondag aan het werk op Aalter: 0-0 en Eupen verder na strafschoppen.

BR>«Aalter verdiende zich te kwalificeren», zegt de Antwerp-trainer. «Eupen is een krachtige, potige ploeg van grote jongens. Het zal belangrijk zijn om van in het begin snelheid te maken en de bal goed rond te spelen. Maar de rust behouden en zonder overhaasting spelen is zeker even belangrijk.»

Darko Pivaljevic zit na zijn armbreuk voor het eerst dit seizoen weer op de bank. Aleksander Klak zit niet in de kern. «Logisch als je 3 weken geen match gespeeld hebt», zegt Van Acker. Ondertussen sprak Klak sinds zijn terugkeer maandag nog geen woord met de technische staf. Een onwerkbare situatie? «Dat hangt van hem af. Voor mij valt daar weinig over te zeggen. Ik ben correct en eerlijk naar iedereen toe, ook naar Klak. En ik vind dat geen enkele speler in mijn groep het recht heeft om dingen te eisen via de pers. Dat wordt niet getolereerd, niet door mij en niet door de groep in zijn totaliteit.»

Zoran Campara zit zijn tweede van 4 schorsingsdagen uit.

Kern:

Parizek, Mojovic, De Roeck, Mücher, Leleu, Emmerechts, De Neys, Verbeeck, Senanu, Van Britsom, Ribus, Da Silva, Pivaljevic, Goots, Fatokun.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer