• Beker tegen Antwerp -

KVV OVERPELT

BR>Als ze beiden de volgende bekerronde overleven, speelt wel degelijk Overpelt tegen Antwerp en niet Heppen. Peter Van Hout (Heppen) gaf in onze krant van gisteren nochtans te kennen dat hij droomt van een confrontatie met zijn oude club, Antwerp. Maar het zal dus bij die droom blijven. «Er mag geen misverstand over bestaan. Bij winst tegen Braine en Antwerp haalt het van Eupen, komen de Sinjoren bekeren in Overpelt en niet in Heppen,» aldus KVVO-secretaris Stef Cuypers, die daarvan gisteren nog een telefonische bevestiging kreeg van de Voetbalbond.

• Arts en Fryters out -

Trainer Poortvliet moet zijn spitsen Wilco Arts en Marc Fryters nog minstens twee weken in de kern missen wegens blessures. Nog onbeschikbaar zijn Bjorn Vangils (enkel) en Roy Willekens (peesontsteking). Goed nieuws: Ferry Maas hervatte met loopoefeningen.

E. NEERPELT

• Winst beker Neerpelt -

Esperanza Neerpelt heeft de beker van Neerpelt gewonnen. De eersteprovincialer, die in de schiftingen Grote Heide opzij had gezet (3-2), versloeg in de finale de inrichtende club Herkol (5-1), dat eerder Sparta Lille had gewipt (3-1). In de troostingswedstrijd haalde Grote Heide het met 4-3 van Lille.

SP. HASSELT

• Vrijdag supportersavond -

Eersteprovincialer Sporting Hasselt organiseert op vrijdag 20 augustus (vanaf 20u) een supportersavond in de grote kantine onder de tribune. Bedoeling is een contactdag op het getouw te zetten, waarbij ook tal van spelers aanwezig zijn.

BL. KESSENICH

• Fusiebeker van Kinrooi -

De schiftings- en finalewedstrijden voor de Fusiebeker van Kinrooi 1999 worden gespeeld op het terrein van Blauwvoet Kessenich. Vrijdag 20 augustus (19u): Kessenich-HO Molenbeersel en FC Kinrooi-Exc. Ophoven. Zondag 22 augustus: troosting (16u) en finale (18u).

VK GESTEL

• Operatie voor Vanlook? -

De voorbereiding is voor drie spelers niet zo gunstig verlopen. Erik Elsen, Erwin Engelen en Davy Vanlook sukkelen met een knieblessure. Voor Vanlook is de toestand niet al te best, voor hem komt een operatie alsmaar dichterbij. Gestel oefent verder nog tegen Scherpenheuvel en Vr. Zolder. Voor de beker staan nog twee wedstrijden op het programma: tegen Linkhout en Paal. De openingswedstrijd van de nieuwe competitie tegen Stal Sport wordt op zaterdag 4 september gespeeld. Het aanvangsuur moet worden ingevuld.