Knappe voetbalpartner voor Ronaldo

HONGKONG -

Inter Milaan-speler Ronaldo heeft nog maar net een punt gezet achter zijn lange relatie met Susanna Werner of hij heeft al een nieuwe blondine ingepalmd. Geen dom blondje, maar Milene Domingue, een ideale voetbalpartner voor Ronaldo. Milene is namelijk sinds kort wereldkampioen bal-jongleren. De uit Sao Paulo afkomstige schone presteerde het in negen uur de bal 55.189 keer hoog te houden.

A.R.

BR>De sportfanaten hebben elkaar leren kennen via een vriendin van Ronaldo, die dezelfde kapper heeft als Milene. Ze waren nog maar net een stel of ze poseerden al samen voor de pers in Ronaldo's R9-bar in Sao Paulo. «Ronaldo heeft een heel groot hart en is een heel gevoelige jongen,» zei Milene tijdens de fotosessie. «Als je hem elke dag meemaakt, ontdek je dat.» Vlak voor het paar wegreed in Ronaldo's rode Ferrari zei Milene nog: «Ronaldo heeft zijn vriendin Susanna Werner nu definitief gedumpt. Hij vond haar aardig, maar maakte drie maanden geleden een eind aan hun relatie. Renaldo is goed van haar genezen.»

Het spreekt voor zich dat Ronaldo zeer te spreken is over Milenes hobby. De twee hebben tijdens hun verblijf in een exclusief hotel in Hongkong zelfs een partijtje voetbal gespeeld om hun liefde te vieren. Twee kostbare Ming-vazen fungeerden als doelpalen, Milene was doelvrouw. Of de kostbare vazen het overleefd hebben is niet bekend, feit is wel dat Ronaldo begin augustus in Hongkong was om Brazilië officieel kandidaat te stellen voor de organisatie van het WK in 2006.