• PR voor Anouk Agten -

Pisterondje

Ja.S.

BR>SACN-kadet Anouk Agten liep in Lommel een uitstekende 1000m en tikte aan na 3'06"57. Eerder had de Overpeltse zich met 5'01"21 in Kerkrade ook al gekwalificeerd voor de BK jeugd. Bij de jongens duikt Pieter Spaepen (ADD) met 2'44"18 de nationale top-5 binnen.

• Zege voor Evi Boiten -

ACA-scholiere Evi Boiten bleef in Lommel met 3'04"01 de (buitenlandse) concurrentie de baas. Bij de jongens liet eerstejaars scholier Robin De Windt (SACN) met 2'40"89 ook al een mooie tijd noteren.

• Stratenlopen voor Otmakhov, Neven en Achten -

AVT'er Oleg Otmakhov was zondag de beste in de halve marathon van Tielen. De Hasselaar legde de afstand af in 1u07'02". De 5de Terrasloop in Bilzen was voor ADD'er Koen Neven die Carlo Habex vooraf ging. In Bocholt won Houthalenaar Kurt Achten zaterdagavond een stratenloop.

• Bart Evens nog steeds out -

Maasmechelaar Bart Evens is door een beenblessure al maandenlang uitgeschakeld. Na mountainbiken, aquajoggen en fitnessen onderhoudt Evens nu de basisconditie op de koersfiets. AVT'er Joeri Schoffelen haakt met een contractuur in de kuit af voor het pisteseizoen en begint stilaan op de veldlopen te focussen.