• Trainingsnieuws -

LOMMEL

P.D.

BR>Omdat Lommel voor de thuiswedstrijd tegen Aalst, in plaats van de gebruikelijke zaterdagavond, uitwijkt naar zondagmiddag, traint de selectie van SK vandaag en krijgen de spelers donderdag vrij. Gisteren kwam het team van de Nederlandse inspanningsfysioloog Jos Geysel voor de derde en laatste keer op bezoek aan de Gestelsedijk. Kris Vincken is van zijn griep verlost en ook Kim Grant (knie) legde zonder problemen conditionele tests af. Namiddag werd een

verregend

tennistornooitje gespeeld. Van Nivaldo, die ging testen in Zürich, is er nog geen nieuws.

• Miro werft leden -

Je bent héél jong en je wilt wat? Dan moet je bij Tine Eyckmans zijn, secretaresse van de jongste supportersclub van Lommel SK, de Miro-tieners. Het secretariaat van fanclub 'Miro' is gevestigd in de Kampagnestraat 22, in Balen. Tel. 011/34.41.29.

RACING GENK

• Rijkswacht opgetrommeld -

Het was gisteren opnieuw enorm druk in de buurt van het TG-stadion. Aan het themacafé moest s'namiddags in dichte drommen worden aangeschoven voor abonnementen en tickets. Tientallen andere Genkse fans wilden een glimp opvangen van de werken aan het stadion. Dat leidde op een gegeven ogenblik tot een kleine verkeerschaos. Het Genkse bestuur voelde zich genoodzaakt een beroep te doen op de rijkswacht om de weg aan het stadionplein vrij te houden voor vrachtwagens op de bouwwerf.

• Geel: 3000 kaarten -

Voor de derde opeenvolgende uitwedstrijd ontving Racing Genk van Geel in totaal 3.000 toegangskaarten. Gisteren werd in de clubshop gestart met de ticketverkoop. Voortaan zal de clubshop ook op maandag geopend zijn.

• Supercup op televisie -

Manager Paul Heylen en secretaris Pol Baeten zaten maandagavond samen met het bestuur van Lierse rond de tafel voor de organisatie van de Supercup. Die wordt zoals bekend op woensdag 1 september in het vernieuwde Genkse stadion afgewerkt. De Supercup wordt door VTM ook rechtstreeks uitgezonden.

• Zoran Ban: consult in Antwerpen -

Vandaag krijgt Zoran Ban zijn lang verwacht aangepast schoeisel om zijn voetzool te ontlasten. In afwachting ging de Kroaat gisteren nog even op consult bij dokter Declerq in Antwerpen. Normaal moet hij in de loop van de volgende dagen het trainingsritme kunnen opvoeren. Ilir Caushlari, die maandag last had van een contractuur van de hamstrings en daarvoor een echografie onderging, trainde terug volop mee. Bart Vanhees is op redelijke weg van herstel met zijn enkelkwetsuur. Hij wisselde de loopband van de fitnessarea in voor een voorzichtig duurloopje in de bossen.