Hingis en Davenport in halve finales in Los Angeles

Martina Hingis en Lindsay Davenport hebben de halve finales bereikt van het WTA-tennistoernooi in Los Angeles. De Zwitserse, weer nummer één van de wereld, won met 6-7 6-3 6-3 van de Oostenrijkse Schett. Davenport was met 6-7 6-3 6-2 te sterk voor de Spaanse Martinez. De Française Mary Pierce, als derde geplaatst, liet zich verrassen door haar landgenote Julie Halard-Decugis, 7-5 6-1.

Belga

BR>De tennissters reageerden in Los Angeles op het afscheid van Steffi Graf. De Duitse beëindigde vrijdag haar carrière. "Het komt toch wel een beetje als een verrassing. Het is vreemd om te denken dat ze er niet meer bij zal zijn", aldus Davenport, die Graf in haar laatste Wimbledon-finale versloeg. Hingis sprak met bewondering over de Duitse. "Ze heeft zoveel voor het tennis betekend. Het is een trieste dag voor het vrouwentennis. Ze is een grote legende."

Uitslagen van kwartfinales Uitslagen van de kwartfinales in het WTA-tennistoernooi van Los Angeles, gedoteerd met 520.000 dollar. Serena Williams (VSt/N.6) - Arantxa Sanchez (Spa/N.4) 6-2, 6-3 Julie Halard-Decugis (Fra) - Mary Pierce (Fra/N.3) 7-5, 6-2 Martina Hingis (Zwi/N.2) - Barbara Schett (Oos/N.7) 6-7 (5/7), 6-3, 6-3 Lindsay Davenport (VSt/N.1) - Conchita Martinez (Spa) 6-7 (4/7), 6-3, 6-2