Huwelijk Mick Jagger ongeldig

LONDEN -

Een Britse rechter heeft vrijdag in Londen geoordeeld dat uit de huwelijksceremonie die Mick Jagger en fotomodel Jerry Hall in 1990 in Indonesië hebben gehouden geen geldig huwelijk is voortgekomen. De reden hiervoor is dat de echtverbintenis nooit is geregistreerd.

AP

BR>De 43-jarige Hall vroeg in januari een echtscheiding aan nadat het Braziliaanse model Luciana Morad had verklaard zwanger te zijn van Jagger. De 55-jarige Rolling Stone erkende enkele weken geleden dat het inmiddels geboren jongetje zijn zoon is.

Jagger en Hall werden het er vorige maand over eens nooit officieel te zijn getrouwd. Ze maakten bekend na twee decennia als een paar door het leven te zijn gegaan een nietigverklaring van hun zogenaamde huwelijk aan te zullen vragen.

Na de rechtszaak brachten hun advocaten vrijdag een verklaring uit waarin ze meedeelden dat rechter Michael Connell ook een vertrouwelijke financiële overeenkomst had getekend die de twee overeen waren gekomen. Details van deze regeling zijn onbekend maar volgens speculaties verlangde Hall een aandeel van bijna twee miljard frank uit het vermogen van tien miljard frank dat Jagger bezit. Jagger en Hall hebben samen vier kinderen. De zanger noch het ex-model waren bij de rechtszaak aanwezig.