N'Sumbu dicht bij transfer

GENK -

Ngoy N'Sumbu keerde vrijdagmiddag terug uit Italië. De test bij de eersteklasser uit de Verenigde Arabische Emiraten was er opperbest meegevallen. De Congolees scoorde twee keer in twee wedstrijden, de Arabieren brachten een bod uit in Genk. «Het ligt dicht bij de som die wij vragen,» aldus manager Paul Heylen, «maar nog niet dicht genoeg. Zij kennen de prijs, als ze die betalen is N'Sumbu weg.»

M.G.

BR>Bij Unterhaching wacht men af wat de openingsmatch tegen Frankfurt zal brengen. Naast Keita hebben ze nog een andere spits op het oog. De Duitsers willen eventueel beide spelers aantrekken.

Nog 400 tickets

GENK -

Zaterdag kunnen de supporters vanaf 13 uur weer terecht in de vernieuwde fanshop. Tot 15 uur worden er dan ook nog tickets verkocht voor de wedstrijd in Gent. Van de 3.000 tickets beschikbaar blijven er nog een 400-tal beschikbaar. De kaartverkoop voor de wedstrijd in Geel start dinsdag.

Dak niet helemaal klaar

GENK -

Het ziet ernaar uit dat het dak van de laatste bocht in het nieuwe Genkse stadion niet klaar geraakt voor de thuismatch tegen Standard. De zitjes zullen dan niet overdekt zijn.