Beckham: "Liefde voor Victoria is nog altijd even romantisch"

De liefde van de Britse voetbalster David Beckham (28) voor zijn echtgenote, ex-Spice Girl Victoria (29), is nog even "romantisch" als de eerste dag.

Belga

In een interview met het Britse blad Sun vertelt 'Becks' over zijn geschenken aan vrouwlief, gaande van bloemenboeketten tot "een grote fruitschaal in de vorm van een hart". Over zichzelf zegt Beckham: "Ik ben een romantische persoon en ben niet bang dat te tonen. Ook wanneer er geen echte aanleiding voor is, doe ik dergelijke dingen".

Pas maanden na hun eerste ontmoeting verklaarde David zijn liefde aan Victoria. "Ik wist van bij onze eerste ontmoeting dat ik van haar hield. Ik wilde er echter eerst zeker van zijn dat zij ook van mij hield, voor ik haar iets zou zeggen", aldus Beckham. Een eerste kus kwam er pas na vier ontmoetingen. "Ik ben een traditionalist, een gentleman", aldus Beckham.

Het paar is inmiddels vier jaar getrouwd en heeft twee kinderen. Nu hij voetbalclub Manchester United heeft verruild voor het Spaanse Real Madrid zal hij zijn vrienden en vooral zijn familie zeker vaak missen, zo geeft de Britse stervoetballer toe.