Heroïne en cocaïne verborgen in doosje van 'La Vache qui Rit'

De Brusselse politie heeft onlangs tijdens een huiszoeking bij een dealer 28 pakjes cocaïne en 9 pakjes heroïne ontdekt in een kaasdoosje van 'La Vache qui Rit'. In een kast werden ook nog 32,9 gram cocaïne in korrels ontdekt.

Belga

De politie had vorige week woensdag de dealer opgepakt nadat de agenten hadden ontdekt dat de man cocaïne en heroïne bij zich had verstopt in eitjes van 'Kinder Surprise'. De man had een valse naam opgegeven maar de politie kon zijn echte naam en zijn adres achterhalen. In de woning van de man werd ook zijn paspoort gevonden.

Een andere dealer, die dinsdag werd opgepakt in Brussel, had minder fantasie. Toen een politiepatrouille langsreed, probeerde de automobilist zich te verstoppen. De politieagenten controleerden de wagen en vonden in de koffer een plastic zak met 33,4 gram cannabis. Elders in de wagen werd ook nog 12,7 gram weed ontdekt, en in zijn slip droeg de man nog eens 28 gram. De 20-jarige Jimmy zei dat de drugs voor persoonlijk gebruik dienden. Maar berichten op zijn gsm lieten verstaan dat hij de drugs verkocht.