Olense club heeft aardige traditie

TC Olen

H.C.

BR> Paul Maes en Rik Wuyts kennen niet enkel als wedstrijdleiding de geplogenheden van het Olense tennishuis door en door.

"Een club met een aardige traditie. Altijd oog voor gezelligheid en gemoedelijkheid. En met een vermaarde bar. De sangria staat klaar. En hij smaakt." Smaken doet ook de pure tennisschotel. Een half dozijntje dubbelreeksen. "We hebben een trouw publiek. De cijfers van dit jaar? Een totaal van 206 koppeltjes. Een vijftiental meer dan vorig jaar dus.

230 leden

TC Olen telt 230 leden. Zowat 1/3 daarvan doet deze week een duit in het zakje. Herentals en Westerlo zijn eveneens grote leveranciers. Ook al is winnen niet superbelangrijk, als het eigen huis zegeviert, klopt het hartje toch een ietsje sneller." Zij die de Olense hoop schragen (maar het zijn niet de enigen): Ingrid Peeters/Cecile Mertens (DD15pt.), Tony Ver Berne/Luc Wouters (DH30pt.), Stefaan Celen/Kris Leirs (DH10pt.), Paul Maes/Christ Soethoudt (DH35+ 20pt.), Rik Wuyts/Katrien Geppaerd (DG25pt.), Axel Clissen/Dorien Maes (DG10pt.).

Axel en Dorientje namen inmiddels al de maat van vader (Jan) Clissen en Ingrid Peeters. De eerste thriller kroop in de verf. Hij krijgt ongetwijfeld verscheidene broertjes mee.